Partycentrum De Geveltjes Heerenhoek Zeeland | Catering
14731
page-template-default,page,page-id-14731,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Catering

Wij hebben ruime ervaring met catering en zorgen ervoor dat u echt Zeeuws kunt genieten.

Onze keukenbrigade hanteert een zuivere eerlijke keuken met uitsluitend kwaliteitsproducten en verse ingrediënten. Wij hebben ruime ervaring met catering en zorgen ervoor dat u echt Zeeuws kunt genieten.
Omdat het oog ook wat wil, besteden wij extra veel aandacht aan de presentatie en decoratie. De echte fijnproever komt dus niks tekort!

 

U kunt bij ons terecht  voor een koffietafel, diner, brunch, warm en/of koud buffet, barbecue, dessert buffet, uitgebreide buitenlandse gerechten etc. Voor iedere smaak bereiden wij de lekkerste gerechten, van voorgerecht tot dessert!

 

Wij geven vooral aandacht aan Zeeuwse producten van hoge kwaliteit. Ook is er ruime ervaring met betrekking tot bijvoorbeeld een (glutenvrij) dieet. Uw gasten, onze zorg!
Voor een fantastische cateringservice aan huis in de regio Zeeland, is Partycentrum De Geveltjes uw steun en toeverlaat omtrent alle facetten die bij het organiseren van een partij of feest tot stand komen.

 

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.