Partycentrum De Geveltjes Heerenhoek Zeeland | Dinerquiz
14695
page-template-default,page,page-id-14695,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Dinnerquiz

Een te gekke avond met humor, strijd en gezelligheid!

Laat de quizmaster jullie team testen op sport, algemene kennis of de Nederlandse geschiedenis en geniet tussendoor van een heerlijk diner of buffet!

 

Bij aankomst worden jullie door de quizmaster ontvangen. Onder het genot van een drankje worden jullie ingedeeld in groepen van maximaal 5 personen. Eenmaal aan tafel wordt de quiz uitgelegd en barst de strijd los. De Dinnerquiz bestaat uit verschillende soorten rondes. Zo wordt niet alleen de algemene kennis getest, maar ook een fotoronde en muziekronde komen voorbij. Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk diner of buffet en wordt de strijdbijl voor even begraven. Welke tafel heeft het best samengewerkt en gaat er met de prijzen vandoor? Of hebben ze fraude gepleegd en gaan de prijzen naar iemand anders? Kom het allemaal te weten met de Dinnerquiz!

 

De kosten:
Het spel is te boeken vanaf 16 personen. De kosten zijn €22,50 p.p. exclusief diner of buffet. Vanaf 30 personen krijgt u korting op het spel.
Voor meer informatie over de prijzen van diners en buffetten kunt u contact met ons opnemen.