Partycentrum De Geveltjes Heerenhoek Zeeland | Ik hou van Holland
14699
page-template-default,page,page-id-14699,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ik hou van Holland

Speel de Ik hou van Holland quiz en beleef een hilarische quizavond!

Weet u de leukste en meest bizarre weetjes over ons kikkerlandje? U komt gelijk in Hollandse sferen wanneer de quizmaster het feest op gang brengt.

 

Wat mag u verwachten bij het Ik hou van Holland uitje? Een supergezellige quizavond vol muziek en entertainment! De groep wordt in verschillende teams verdeeld en kiest zijn eigen captain. Na een duidelijke speluitleg over de verschillende rondes volgen verschillende onderdelen zoals: wie raad de meeste BN’ers, de schattingsronde en de spellingstrijd. Herken klassiekers en de nieuwste hits in de muziekrondes en ontdek wie de meeste feitjes over ons land weet.
Tussendoor kunnen jullie kiezen voor een heerlijk menu of buffet en wordt de strijdbijl voor even begraven. Welk team haalt de meeste punten en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Pas in de finale wordt dit bepaald. Ik hou van Holland is een garantie voor een oergezellige avond voor iedereen!

 

De kosten:
De Ik hou van Holland quiz is te boeken vanaf 16 personen. De kosten  voor het spel zijn €22,50 p.p. Vanaf 30 personen krijgt u korting op het spel.
Voor meer informatie en prijzen van onze menu’s en buffetten kunt u contact met ons opnemen.