Partycentrum De Geveltjes Heerenhoek Zeeland | Libdub
14701
page-template-default,page,page-id-14701,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Libdub

Beleef een onvergetelijke dag met een uniek aandenken.

Op zoek naar een bedrijfsuitje, vriendendag of manier om uw bedrijf/school/team te promoten? Boek dan nu een lipdub!

 

Beleef een onvergetelijke dag met een uniek aandenken. Een eigen videoclip! Lipdubben is de nieuwste trend vanuit Amerika, die nu ook Nederland heeft veroverd en bij ons te boeken is. Een lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn.

 

De originele audio wordt achteraf tijdens de post-productie vervangen door het originele nummer. Er wordt meestal een vorm van een draagbare stereo gebruikt, zoals een iPod of boom box. Uiteindelijk lijken de meeste lipdubs op eenvoudige videoclips, hoewel velen toch goed voorbereid en geproduceerd zijn. De meest populaire lipdubs worden zo gefilmd dat ze uit een lang en continue shot bestaan, waarin de camera door verschillende kamers en situaties reist. De groep kan bestaan uit 16 personen, maar een lipdub kan ook met 400 personen worden uitgevoerd. Lipdubs zijn erg populair geworden met de komst van sites als YouTube. De lipdubs worden erg vaak bekeken, ook doordat de mensen die meespelen naar de filmpjes linken op Twitter of Facebook. Populaire lipdubliedjes zijn liedjes met een vrolijke melodie.

 

Onder begeleiding kiezen jullie een nummer, wordt een script gemaakt en brengen we de set in gereedheid. Daarna draaien we één of meerdere proefopnames, waarna we de officiële versie draaien!

Combineer uw libdub met een diner of buffet om even heerlijk bij te komen en na te praten.

 

De kosten:

De libdub is te boeken vanaf 16 personen. De startprijs is €150,00. Per persoon komt daar € 30,00 bij. Vanaf 30 personen krijgt u korting op de prijs.
Voor meer informatie over de prijzen voor een diner of buffet kunt contact met ons opnemen.