Partycentrum De Geveltjes Heerenhoek Zeeland | Moorddiner
14703
page-template-default,page,page-id-14703,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Moorddiner

Een moord met een driegangen menu, zit de moordenaar bij u aan tafel?

Met collega’s, vrienden of familie lekker uit eten? Een avondje rustig genieten? Heerlijk! Totdat… Er is een moord gepleegd en de moordenaar zit bij u aan tafel! Ontdek jij de moordenaar? Ga lekker zitten en geef uw oren en ogen (en mond!) de kost.

 

Een moorddiner is de ideale combinatie van dineren met een heerlijk driegangenmenu of buffet en een hilarisch dinerspel. Iedereen is verdacht en heeft een motief. Er is een meesterbrein nodig om deze zaak op te lossen! Bent u de Sherlock van jullie groep?

 

Wat staat je te wachten tijdens het Moorddiner?

Jullie worden ontvangen en welkom geheten door de politie. Er blijkt al snel iets aan de hand te zijn. Er is iemand vermoord en de moordenaar is nog aanwezig.

 

Terwijl u geniet van het diner wordt de zaak langzaam duidelijk. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven. Tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis!

 

Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnaar ontvangt een toepasselijk cadeau!

 

De kosten:

Het moorddiner is al te boeken vanaf 8 personen. De kosten voor het spel zijn €25,00 p.p. exclusief diner. Vanaf 30 personen krijgt u korting op het spel. Vanaf 20 personen is het mogelijk om een buffet bij het spel te reserveren. Voor meer informatie over de kosten van een diner of buffet kunt u contact met ons opnemen.