Partycentrum De Geveltjes Heerenhoek Zeeland | Teambuilding
14724
page-template-default,page,page-id-14724,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Teambuilding

Wij zijn uw partner in creatieve concepten voor teambuilding activiteiten en bijzonder entertainment in Zeeland.

Als manager bent u natuurlijk verantwoordelijk voor uw team. Klopt de instelling nog? Hoe zit het met onze prestatie als team? Ligt de juiste strategie en het juiste plan op tafel? Het is duidelijk: het zijn uw medewerkers die het resultaat behalen. Hoe krijgt u 100% productiviteit en positive energie (terug) in uw team?

 

Een goede manier om de kracht van het teamwork verder te vergroten, zijn bijvoorbeeld inspirerende teambuilding activiteiten. Partycentrum de Geveltjes in ‘s-Heerenhoek heeft hiervoor een leuk aanbod achter de hand om het team langzaam naar elkaar toe te laten groeien. Uw wensen en doelstellingen gekoppeld aan uw budget worden geïnventariseerd en vertaald in een uitvoerbaar script.

 

Het script wordt vervolgens gevisualiseerd en voorzien van een heldere begroting. Wij kunnen complete dagtochten verzorgen tot aan een teambuilding activiteit van enkele uren. Deze activiteit kunnen we weer uitbreiden met eventueel een avondprogramma voor de ontspanning.

 

Kijk bij onze dagactiviteiten of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen!