Partycentrum De Geveltjes Heerenhoek Zeeland | Wie is de mol
15206
page-template-default,page,page-id-15206,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wie is de mol

Verraad, vertrouwen en sabotage…

Verraad, vertrouwen en sabotage… Wordt je bedrogen of is het echt waar? Beleef het nu met jullie eigen Wie is De Mol?!

 

Een spel waarbij je elkaar van een heel andere kant ziet. Wie heeft de hele dag zitten saboteren of zich bewust verdacht gemaakt? Kortom een dag vol plezier, raadsels, geheimzinnigheid, uitdagingen en spanning! Nog voor jullie bij ons aankomen, is het spel al in volle gang. Een aantal dagen voor jullie uitje komt er geheimzinnige post binnen… ben jij De Mol?

 

Op de dag zelf is het aan jullie om als groep zoveel mogelijk informatie te verzamelen aan de hand van raadsels, doe opdrachten en andere uitdagingen. Aan het einde van de dag gaat de winnaar met de prijzen naar huis en zal de mol zich bekend maken…. Kortom een programma waar iedereen plezier aan beleefd!

 

Combineer het spel met een heerlijk diner of buffet!

 

De kosten: ‘Wie is de mol?’ is te boeken vanaf 8 personen. De kosten zijn €25,00 p.p. Vanaf 30 personen krijgt u korting op het spel. Voor meer informatie over de prijzen van diners of buffetten kunt u contact met ons opnemen.